Peminat

New Life!

Dukacitanya aku nak cakap aku dengan Muhammad Abdullah bin Ayob dah tak ada apa - apa. Ambil mase jugak lah aku nak terima keadaan baru sebab dia sedikit sebanyak bagi kesan dalam hidup aku. Tapi sekarang don't worry be happy coz aku dah 100% lupa tentang dia! Hehe. Aku kembali dalam blog aku ni untuk beritahu yang aku maybe nak wt sedikit projek untuk mengisi masa bosan aku sementara menunggu result SPM. Aku ingat nak tulis cerita tapi tak adalah sampai nak wat novel. Maybe boleh dipanggil cerpen kot. Tengok pada idea dan mood aku lah. Hehe. So aku maybe akan mula kan dalam masa terdekat ni untuk Bab 1. Harap - harap komen untuk jika ada kekurangan. Assalamualaikum.
Ikhlas dari Qaseeh Akasia

1 komen budak kiut:

Islam1995 said...

ee x ske nyee blog ko CUTE SGT!!!!